Kundunik tillverkning av högsta kvalitet med personliga relationer.

Våra kompetenta medarbetare med stor yrkesskicklighet och många års erfarenhet tillverkar kosttillskott och naturläkemedel efter dina önskemål.

Carls-Bergh Pharma är ett företag med god stämning där kunderna garanteras ärlighet och trygghet både när det gäller pris, kvalitet och leveranser.

Vad kan vi erbjuda?

Carls-Bergh Pharma erbjuder tillverkning av tabletter med eller utan cellulosadragering eller sockerdragering samt kapselfyllning och pulverblandning. I vår packningsavdelning packar vi alla typer av tabletter, pulver och kapslar i burkar eller påsar. Då vi har en modern blisterpackutrustning kan vi också erbjuda packning av tabletter och kapslar i blisterkartor, med eller utan kartonering.

Kvalité

Vår verksamhet är certifierad av LRQA enligt Svensk Egenvårds branschriktlinje ”Säkra kosttillskott till konsument”. Certifieringen är ett bevis för att vi följer de lagar och regler som gäller för tillverkning av kosttillskott, att vi arbetar på rätt sätt och att våra produkter är säkra. Vår fabrik står även under kontroll av Svenska Läkemedelsverket och produktion sker där enligt GMP. Såväl råvaror som färdiga produkter kontrolleras i eget laboratorium, men Carls-Bergh Pharma anlitar även extern expertis.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa dig med produktutveckling eller lämna offert på tillverkning eller packning av din produkt.

Satsa säkert

Vi tillverkar kosttillskott och naturläkemedel efter dina önskemål. Att vi är certifierade innebär att vi följer de lagar och regler som finns och att din produkt blir säker.

Certified for self-care logo